Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

Fuglenetting

Fuglenetting – Tak

Fuglenetting er en effektiv måte å begrense fuglene sin adgang til åpninger og tak. PELIAS utfører skadedyrkontroll – Kontakt oss i dag for en gratis befaring.

Kontakt oss

Vi tilbyr alle tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, matter/mopper, radon og bygningsmiljø. PELIAS skadedyrkontroll har godkjente skadedyrbekjempere, landsdekkende tjenester og PELIAS er alltid i nærheten når du skulle trenge oss.

Vi avtaler gjerne en uforpliktende befaring og gir pristilbud på å utføre fuglesikring.

Harmløs sikring 

Fuglene er vakre i naturen, men kan slå seg ned på områder hvor de dessverre gjør mer skade enn nytte. Fuglesikring er til for å beskytte hus og bygninger mot skader som kan forekomme av fugler.

Våre fuglesikringsystemer er harmløse og skader ikke fuglene så lenge det rette system benyttes, monteres riktig og regelmessig vedlikeholdes.

Anbefalte sikringssystemer 

Vi har flere anbefalte sikringssystemer for forskjellige behov. Med tilpassede funksjoner har vi fire/5 effektive sikringer som beskytter det du skulle trenger fra glupske fugler:

1. Fuglesikring nettsystem
2. Fuglesikring fuglepigger
3. Fuglesikring wiresystem
4. Strømsystemer

Vi lager løsninger hvor fuglene ikke skal komme til skade.

Fuglenettsystem

Fuglenettsystemet er et polyethylene-nett som monteres som et skall på området som skal beskyttes. Dette kan for eksempel være fasader, tak, utspring, lyssjakter, ornamenter eller lignende.

 

Det kan benyttes hvor hen du ønsker, på alle type bygninger og overalt på bygningen. Nettet hindrer tilgang på store og små overflater og andre steder hvor fuglene ellers bruker å bygge reir, overnatter eller har sin hvileplass.

Hvorfor fuglenetting?

Fuglenetting er et godt valg for halvt lukkede rom og store åpne områder, som for eksempel hager. Fuglenett kommer i en rekke materialer, kraftige og lettere alternativer er tilgjengelige.

Det gir en beskyttende barriere som hindrer fugler i å komme inn, men tillater sollys og tillater vanning av grøntområder. Dette kan fint brukes mot både måker, duer og småfugl.

Hvordan fungerer det?

For å lage et sikringssystem til en bygning kreves det kunnskap om de fugler det gjelder, hvilken type oppholdssted de har, samt sikringssystemets muligheter.

Ett riktig montert nett i tilpasset størrelse og vidde i meter, er det eneste system som med sikkerhet gir beskyttelse mot uønskede fugler.

PELIAS leverer fuglesikring til tak.

Les mer: Vi hjelper deg med fjerning av muggsopp.

Om oss

PELIAS hjelper deg med å forebygge, fjerne og sikre mot alle typer skadedyr.

Da er kvalitet er avgjørende. Vi er opptatt av å gi kundene våre kvalitet til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonalitet og ikke minst service og resultat.

Vi har løsningene

Vi i PELIAS hjelper deg med å sikre mot innpåslitne fugler. Områder med middels til høy aktivitet bør så raskt som mulig sikres med vårt kvalitetssikrede og nøye monterte fuglenett.

Skadedyrbekjemperen kan komme på en gratis befaring slik at man gjøre en vurdering på hvilke tiltak som er nødvendige og kan passe til deres bolig. 

Med harmløse fuglesikringer kan du trygt stoppe fuglene fra å slå seg til ro ved boligen din.

Kontakt oss

Har du problemer som gjelder skadedyr? Velg en skadedyrbekjemper med god kompetanse på området. Vi tilbyr døgnvakt og gratis befaring.

Du får tak i PELIAS på telefon +47 33 33 00 00 eller på e-post post@pelias.no. Alle pristilbud er inkl. mva. Fyll ut informasjonen i kontaktskjemaet under, så høres vi.

Ønsker du hjelp?