Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

Serviceavtale skadedyr - landbruk

Vi har serviceavtaler og tilbyr godt utprøvde systemer for effektiv skadedyrkontroll i landbruket.

Serviceavtale skadedyr for landbruk

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll har mange års erfaring med landbruket. Vi har utviklet og prøvd ut forskjellige systemer for hva som er effektiv skadedyrkontroll i landbruket. Våre rapporter og rutiner er også tilpasset landbrukets eget kvalitetssystem, (KSL).

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll har landbrukskunder over hele Norge, og er daglig i kontakt med gårdsbruk som driver innenfor stort sett hele landbrukssektoren. Da tenker vi på produsenter av korn, oljefrø, erter, frødyrking, poteter, grønnsaker, frukt, bær og veksthus, drøvtyggere, melk, svin, fjørfe og honning.

Når det gjelder sikring mot rotter og mus, sier vi at rotter og mus ikke skal være et merkbart problem på gården. Vår garanti er at nødvendig ekstrabesøk er gratis. Et gratis ekstrabesøk betyr at vi må komme tilbake til gården for å jobbe, uten noen kostnad for deg. Det jobbes også med løsninger uten bruk av aktive stoffer, og feller med varsling av aktivitet.

Vi har også løsninger for fluer i husdyrrom. Dette systemet kan brukes enten av gårdeier selv eller så kan vi utføre tjenesten. Det som er bra med dette systemet er at dyrene kan stå på fjøset når behandlingen utføres. Vi viser gjerne hvordan det skal gjøres, utstyr og midler kan kjøpes direkte fra oss til eget bruk. Vi har et eget middel som brukes mot larver som blant annet benyttes i kanten i bingene (der dyra ikke tråkker) og i gjødsel renner.

Kombinasjonen av å tåkelegge husdyrrommet og å behandle kanten i binger/gjødselrenner har vi god erfaring med og gir resultater. Vi har et betydelig antall kunder i agrosegmentet som benytter debresol løsning og PELIAS larvemiddel med stor suksess.

Når det gjelder høne / kyllinghus påtar vi oss desinfisering etter at fjørfe er sendt til slakt.

Maur er også en utfordring for enkelte innen landbruket og vi har effektive og gode metoder for å holde disse unna uønskede plasser.

Vi behandler også driftsbygg og andre bygg med trekonstruksjon for husbukk og borebiller. 

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?