Bemannet Døgnvaktstelefon - 33 33 00 00 - Vi er landsdekkende! post@pelias.no

TRYGG MAT AVTALE

pelias-matsikkerhet

Hva innebærer en trygg mat avtale med oss

Ved å inngå en avtale med oss, besøker vi deg 1-2 ganger i året og gjennomfører en revisjon. Er det ønskelig kommer vi selvfølgelig oftere!
Under besøket setter vi oss ned sammen med deg og dine ansatte og gjennomgår IK-mat system. Et IK-mat system skal være dynamisk og levende, og trenger derfor jevnlig oppdateringer. Vi hjelper deg med å oppdatere systemet slik at det til enhver tid samsvarer med de praktiske rutinene. Et godt IK-mat system blir aldri ferdig!
Videre tar vi en runde på kjøkkenet for å vurdere innredning, utstyr, plassering og renhold. Er det aktivitet på kjøkkenet observerer vi hvordan de ansatte jobber. Vi tar stikkontroller av temperatur i utvalgte kjøle- og fryseinnretninger samt av skyllevannet i oppvaskmaskinen. Dersom det er ønskelig kan vi ta ut produktprøver til analyse og renholdskontroller, for å dokumentere hygienisk fremstilling og rent utstyr.
Vi vurderer også vedlikeholdet hos deg. Da mange virksomheter holder til i gamle lokaler kan det være greit å få en vurdering fra en tredjepart, for å utarbeide en plan for fremtidig og akutt vedlikehold.
Etter besøket vil du motta en lettlest rapport som beskriver tilstanden hos deg, og hva du må jobbe videre med.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, eller fyll ut skjema nedenfor.

1 + 1 =

Større/Mindre fonter
Vis i høykontrast

Pin It on Pinterest

Share This