Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

Hygiene

Vi har tilpasset vår hygieneavdeling for profesjonelle brukere av hygienetjenester, og leverer profesjonelle hygienetester og hygieneprodukter. Hygieneavdelingen vår jobber innen følgende hovedsegmenter: Hånddesinfeksjons-systemer, hygienesystemer for toaletter, garderober, fellesarealer og kjøkken. Krav til god hygiene blir bare strengere og strengere. De strenge kravene settes av myndighetene i form av lover og forskrifter. Som en profesjonell hygieneforbruker, forventer en også kvalitet, punktlighet og effektivitet av leverandøren.

Ønsker du mer info om tjenesten?

Matteservice

I tillegg leverer vi tjenester på mattevask/skift og moppevask/skift i Østlandsområdet.

Håndhygiene

Krav til god håndhygiene er noe som er regulert gjennom lover og forskrifter, og WHO bruker store ressurser i løpet av ett år for å øke bevisstheten til verdens befolkning om verdien av god håndhygiene. Norsk folkehelseinstitutt har utarbeidet retningslinjer for god håndhygiene som de ønsker at befolkningen skal følge. Viktigheten av god håndhygiene er neppe nødvendig å understreke ytterligere. Det gjelder å ha effektive, økonomiske og driftssikre systemer som gjør det enkelt å kunne gjennomføre god håndhygiene. Vi ser også at flere og flere setter ut dispensere med antibakterielt middel på ulke plasser, slik at besøkende kan desinfisere hendene.

Toaletthygiene

Folk har større og større forventinger til fasiliteter når en kommer inn på et kundetoalett. Et stikkord er at det skal være færrest mulig berøringspunkter.

Det forventes at det skal dufte godt, at en skal ha systemer som gjør at smuss og skitt ikke fester seg i toalettskålen, det skal være en toalettkost tilgjengelig, og muligheter til å rense toalettsetet. En ting som er viktig for alle, er at en ikke går tom for toalettpapir inne på toalettet. Kvinner forventer i tillegg at det er en sanitærbeholder for bind og tamponger.

Når en kommer til vasken er håndhygiene et stikkord. Der forventes det at utstyret er non-touch, slik at en får såpe i hendene uten å måtte berøre dispenseren, og uten å måtte skru på vannet. Det må finnes håndtørk-muligheter, enten i form av engangs papirhåndklær, eller håndtørrer. Aller helst ønsker kunden også å slippe å berøre døren ut fra toalettet.

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?