Bemannet Døgnvaktstelefon - 33 33 00 00 - Vi er landsdekkende! post@pelias.no

Hygiene

Hygiene

Hygieneavdelingen vår leverer profesjonelle hygienetester og hygieneprodukter. Vi har tilpasset avdelingen for profesjonelle brukere av hygienetjenester. Som en profesjonell hygieneforbruker, forventer man kvalitet, punktlighet og effektivitet av leverandøren.

Krav til god hygiene blir bare strengere og strengere. De strenge kravene settes av myndighetene i form av lover og forskrifter.
Hygieneavdelingen vår jobber innen følgende hovedsegmenter: Toalett, håndhygiene og renhold.

 

Toaletthygiene

Folk har større og større forventinger til fasiliteter når vi kommer inn på et publikumstoalett, eller et kundetoalett. Et stikkord er at det skal være færrest mulig berøringspunkter.

Det forventes at det skal dufte godt, at man skal ha systemer som gjør at smuss og skitt ikke fester seg i toalettskålen, det skal være en toalettkost og muligheter til å rense toalettsetet. En ting som er viktig for alle, er at man ikke går tom for toalettpapir inne i på toalettet. Kvinner forventer i tillegg at det er en sanitærbeholder for bind og tamponger.

Når man kommer til vasken er håndhygiene et stikkord. Der forventes det at utstyret er non-touch, slik at man får såpe i hendene uten at man må berøre dispenseren, og uten at man må skru på vannet. Det må finnes håndtørk muligheter, enten i form av engangs papirhåndklær, eller håndtørrer. Aller helst ønsker kunden å slippe å berøre døra ut fra toalettet.

 

Håndhygiene

Krav til god håndhygiene er noe som er regulert gjennom lover og forskrifter, og WHO bruker store ressurser i løpet av ett år for å øke bevisstheten til verdens befolkning om verdien av god håndhygiene. Norsk folkehelseinstitutt har utarbeidet retningslinjer for god håndhygiene som de ønsker at befolkningen skal følge. Viktigheten av god håndhygiene er neppe nødvendig å understreke ytterligere. Det gjelder å ha effektive, økonomiske og driftssikre systemer som gjør det enkelt å kunne gjennomføre god håndhygiene. Vi ser også at flere og flere setter ut dispensere med antibakterielt middel på ulke plasser, slik at besøkende kan desinfisere hendene.

 

Renhold

Renholdet i en bedrift henger ofte sammen med økonomi. Det er ingen hemmelighet at det koster å holde en viss renholdstandard. PELIAS kan tilby systemer som kan hjelpe deg til å oppnå et godt renhold. Toalett systemene våre er for det meste vegg montert, slik at rengjøringspersonell skal slippe å måtte flytte på ting når de vasker. Vi leier ut matter, slik at toalett besøkende skal kunne gå av seg 90 % av smusset under skoene før man kommer inn. Mattene kommer vi og bytter ved gitte intervaller, alt avhengig av tilstrømningen av besøkende til og fra toalettene. Vi passer på at du har ett minimumslager av renholdsprodukter og renholds rekvisita, slik som avfallssekker, såpe og lignende.

Vi kan også tilby moppeservice, slik at du kan sende med oss dine gamle skitne mopper, og få nye og rene i retur. Skal man se på den totale renholds kostnaden, så må vi se på den totale måten renholdet blir utført på.
Vi hjelper deg mer enn gjerne. Fyll ut skjema nedenfor, og vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring.

Som profesjonell forbruker av hygienetjenester og hygienerekvisita har man ulike bransjekrav innen hygiene som må oppfylles. Vi har stor bredde på vårt sortiment innen hygienetjenester og hygieneprodukter, som er innenfor de kravene som stilles.

Vi har til enhver tid fokus på finne årsaken til lukt, og nøytralisere den. Vi kan nøytralisere lukt på molekylnivå, ved hjelp av duft som binder seg til lukt molekylene. Dette viser seg å være svært effektiv på toaletter, eller andre plasser hvor lukten har satt seg, og vask ikke hjelper. Lukt er også en av de sterkeste sansene til mennesker, og ofte kan vi memorere langt tilbake dersom vi gjenkjenner en lukt. Derfor er lukt en viktig del av totalopplevelsen på et hotell, eller i en forretning.

Kontakt oss for tilbud!

14 + 6 =

Større/Mindre fonter
Vis i høykontrast

Pin It on Pinterest

Share This