Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

Samarbeidsavtale skadedyr for privatkunder

Som privatperson eller bolig- og hytteeier kan du inngå en samarbeidsavtale med PELIAS. En samarbeidsavtale er sikring mot skadedyr satt i system.

Samarbeidsavtale skadedyr privatkunder

En PELIAS samarbeidsavtale tilpasses privatpersoner og boligeiere som ønsker å forebygge, og unngå aktivitet av skadedyr. PELIAS Norsk Skadedyrkontroll tilbyr gjennom sine samarbeidsavtaler:

• Forebygging mot rotter og mus
• Forebygging mot kakerlakker, maur, treskadende insekter som husbukk, borebiller, stokkmaur, svart tremaur og skjeggkre.
• Våre servicebefaringer med skriftlig dokumentasjon avslører eventuelle uheldige forhold i din bolig med hensyn til forekomst av skadedyr, eller miljøer som øker risikoen for etablering av skadedyr.

Etter hvert besøk vil vi utarbeide en servicerapport som beskriver våre observasjoner, forslag til eventuelle forebyggende tiltak, preparater i bruk og anbefalinger til våre kunder.

Avtalen, rapporter, sikkerhetsdatablader og all øvrig dokumentasjon samles i en elektronisk serviceperm på web. Du som kunde får tilgang med eget brukernavn og passord til dokumentene som tilhører din avtale.

Hvorfor er det lurt å ha en PELIAS Samarbeidsavtale på skadedyr?

Over tid kan gnagere forårsake omfattende skade på isolasjon og bygningsmasse. De utgjør også en smitterisiko når det gjelder sykdommer som kan overføres til mennesker. Mus og rotter har en atferd som ofte bringer dem i kontakt med både kloakk og søppelrester, samt fødevarer for mennesker og dyr, og de kan på den måten bringe smitten videre. Rotter og mus kan påføre bygninger stor skade ved at de gnager på teknisk anlegg, datakabler og lignende. Dessuten vil gnaging redusere isolasjonsevnen på bygget.

Det er derfor svært viktig at det raskt blir satt i verk tiltak som gjør at du unngår kostbare skader på bygninger, og at det ikke oppstår fare for smitte av sykdom fra gnagere til mennesker.

Også insekter kan også gjøre stor skade på bygninger. Det finnes flere typer treborende insekter. Hus og hytter i skogterreng kan bli angrepet av stokkmaur. Det kan begynne i det små med at de etablerer seg i en råteangrepet bjelke. Etter hvert som maursamfunnet vokser, vil maurene utvide sitt bol til friskt treverk i huset og vil over tid kunne ødelegge både vegger og konstruksjonen.

Det er derfor svært viktig å ta sine forhåndsregler for å få rask kontroll over situasjonen. Med en PELIAS Samarbeidsavtale sikrer du en kontinuerlig faglig vurdering, og at tiltak som reduserer og fjerner risikoen for problemer med skadedyr blir satt i verk.

En samarbeidsavtale har faste besøksintervaller, og vi utfører service hos deg uten at du trenger å tenke på det. Etter hvert besøk vil du få en servicerapport, som blant annet beskriver hva som er observert, hvilke tiltak som er gjort, og hvilke tiltak du som kunde bør gjøre.

Våre serviceteknikere er utdannet og godkjente gjennom Norsk Folkehelseinstitutt, og har stor fokus på å utføre skadedyrbekjempelse i henhold til gjeldene forskrifter, og på en slik måte at det ikke oppstår fare for helse, miljø eller sikkerhet.

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?