Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

IK-mat og hygienekurs

Ansvarlige for næringsmiddelvirksomheter skal sikre at alle ansatte får nødvendig veiledning og opplæring i næringsmiddelhygiene.
Vi tilbyr tilrettelagte grunnleggende kurs i IK-mat og hygiene.

Kurset har følgende innhold:

• Bakgrunn og regelverk
• Innhold i et IK-mat system
• Rutiner og dokumentasjon
• Kort om HACCP
• Mikrobiologi
• Personlig hygiene
• Produksjonshygiene
• Renhold

 

Målsettingen med kurset er å sikre at alle ansatte får kompetanse til å forstå og etterleve gode rutiner for å kunne produsere trygg mat. Den største risikofaktoren ved håndtering av mat er den menneskelige faktoren.

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?