Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

IK-mat og hygienekurs

Ansvarlige for næringsmiddelvirksomheter skal sikre at alle ansatte får nødvendig veiledning og opplæring i næringsmiddelhygiene.
Vi tilbyr tilrettelagte grunnleggende kurs i IK-mat og hygiene.

Vi holder bedriftskurs hos bedrifter for inntil 15 personer

eller Teamskurs for enkeltpersoner og småbedrifter.

 

Kurset har følgende innhold:

• Bakgrunn og regelverk
• Innhold i et IK-mat system
• Rutiner og dokumentasjon
• Kort om HACCP
• Mikrobiologi
• Personlig hygiene
• Produksjonshygiene
• Renhold

 

Målsettingen med kurset er å sikre at alle ansatte får kompetanse til å forstå og etterleve gode rutiner for å kunne produsere trygg mat. Den største risikofaktoren ved håndtering av mat er den menneskelige faktoren.

 

For påmelding eller kursspørsmål ta kontakt på epost: jrs@pelias.no 

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?