Bemannet Døgnvakt - 33 33 00 00 - Vi er landsdekkende! post@pelias.no

Personvernerklæring

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll personvernerklæring

 

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Eksempler på dette er navn, adresse, telefonnumre, epostadresse, fødselsnummer o.l. Nevnte eksempler regnes ikke som sensitive personopplysninger. Eksempler på sensitive personopplysninger er rasemessig eller etnisk bakgrunn, religiøs tro, straffeforhold, seksualitet o.l.

 

FORMÅL

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll samler inn og registrerer personopplysninger i vårt kundesystem. Disse opplysningene er de som er nødvendige for at PELIAS Norsk Skadedyrkontroll skal kunne betjene deg som kunde og opprettholde kontakt med deg i henhold til inngått avtale.

 

INNSAMLING

Som privat kunde er det personopplysningene du gir og/eller er registrert i offentlige registre som blir registrert i våre systemer.

For virksomheter samles opplysninger om kontaktpersoner inn ved at opplysningene gis til oss fra virksomheten.

Kommunikasjon til teknikker som sendes via vår sms-løsning på våre kundesider lagres.

PELIAS etterspør og lagrer ikke personopplysninger Datatilsynet klassifiserer som sensitive.

 

PASSIV INNSAMLING

Våre nettsider benytter cookies(informasjonskapsler).

Kundesidene benytter cookies kun for å gi brukeren enkel tilgang til sine kundedata.

Vår informasjonsnettside som inkluderer vår nettbutikk benytter cookies for generering av statistikk over hvordan nettsiden benyttes.

 

BRUK AV INFORMASJON

Vi bruker informasjonen for å kunne levere avtalte tjenester og produkter til våre kunder på en hensiktsmessig og effektiv måte.

Informasjonen kan også benyttes i forbindelse med spørreundersøkelser og informasjonsskriv.

Personopplysninger utleveres ikke til tredjepart.

Cookies administreres i den nettleseren som brukes, og tillatelse av cookies kan slås helt av eller av for et enkelt nettsted. Vi bruker Google Analytics for statistikk over hvordan PELIAS nettsider brukes. Denne informasjonen anonymiseres og kan ikke knyttes til deg som person.

 

INNSYN

Personer har krav på innsyn i de opplysningene som er registrerte vedrørende seg selv i henhold til Personopplysningsloven. Innsyn fås ved å sende skriftlig henvendelse til PELIAS Norsk Skadedyrkontroll v/personvern, Martnsvegen 59,  2409 Elverum. Henvendelsen må inneholde fødselsdato, navn og kundenummer. Henvendelsen må også signeres av den det søkes innsyn om.

Datatilsynet har skjema for begjæring om innsyn som kan brukes. Dette finnes ved å søke etter «innsynsskjema» på www.datatilsynet.no.

Opplysninger vi har som du mener ikke er korrekte kan du kreve rettet.

 

Forespørsler angående personvern kan sendes til: personvern@pelias.no

Større/Mindre fonter
Vis i høykontrast

Pin It on Pinterest

Share This