Bemannet Døgnvaktstelefon - 33 33 00 00 - Vi er landsdekkende! post@pelias.no

Serviceavtale skadedyr landbruk

Serviceavtale skadedyr landbruk

Serviceavtale skadedyr landbruk

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll har mange års erfaring med landbruket. Vi har utviklet og prøvd ut forskjellige systemer for hva som er effektiv skadedyrkontroll i landbruket. Våre rapporter og rutiner er også tilpasset landbrukets eget kvalitetssystem, (KSL).

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll har landbrukskunder over hele Norge og er daglig i kontakt med gårdsbruk som driver innenfor stort sett hele landbrukssektoren og da tenker vi på produsenter av korn, oljefrø, erter, frødyrking, poteter, grønnsaker, frukt, bær og veksthus, drøvtyggere, melk, svin, fjørfe og honning.

Når det gjelder sikring mot rotter og mus, sier vi at rotter og mus ikke skal være et merkbart problem på gården. Vår garanti er nødvendig ekstrabesøk er gratis. Et gratis ekstrabesøk betyr at vi må komme tilbake til gården å jobbe, uten noen kostnad for deg.

Vi har også løsninger for fluer i husdyrrom, dette systemet kan brukes enten av gårdeier selv eller så kan vi utføre tjenesten. Det som er bra med dette systemet er at dyrene kan stå på fjøset når behandlingen utføres. Vi viser gjerne hvordan det skal gjøres, utstyr og midler kan kjøpes direkte fra oss til eget bruk. Vi har et eget middel som brukes mot larver som blant annet benyttes i kanten i bingene (der dyra ikke tråkker) og i gjødsel renner.

Kombinasjonen av å tåkelegge husdyrrommet og å behandle kanten i binger/gjødselrenner har vi god erfaring med og gir resultater. Vi har et betydelig antall kunder i agrosegmentet som benytter debresol løsning og PELIAS larvemiddel med stor suksess.

Når det gjelder høne / kyllinghus påtar vi oss desinfisering etter at fjørfe er sendt til slakt. Vi kan også behandle mot blodmidd i høne / kyllinghus.

Maur er også en utfordring for enkelte innen landbruket og vi har effektive og gode metoder for å holde disse unna uønskede plasser.

Vi behandler også driftsbygg og andre bygg med trekonstruksjon for husbukk og borebiller. Ved husbukksanering gir vi en av de beste garantiene i markedet.

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er en meget stor aktør i bransjen. Av de store aktørene er vi det eneste norskeide skadedyrfirma hvor gründerne enda er med i den daglige driften. Vi betaler norsk skatt og fører ikke verdiene ut av landet. Vi står for norsk kvalitet, PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er definitivt et selskap som ønsker å samarbeide med landbruket.

Ta kontakt med oss på telefon 33 33 00 00, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor:

Større/Mindre fonter
Vis i høykontrast

Pin It on Pinterest

Share This