Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

Dispensere

PELIAS lever forskjellige typer dispensere for håndhygiene.

Dispenser og gulvstativ for håndhygiene

Dispenser for håndsåpe og hånddesinfeksjon – Manuelle og berøringsfrie – Gulvstativ med sensordispenser for publikumsarealer.

 


 

Papirtørk system

Med riktig tilpasset papir og dispenser fungerer Z fold optimalt

 


 

Toalettpapirholder

Toalettrullholder, for økonomi kvalitetspapir.

 


 

Avfallbeholder – Non Touch

PELIAS Hygiene tilbyr berøringsfrie og veggmonterte avfallbeholdere. Forenkler de daglige renholdsrutiner – Hygienisk riktig.

 


 

Lukt sanering – Biozymebehandling

PELIAS Hygiene tilbyr rutinemessige behandlinger i form av dyprensing av fuger og fliser. Biozymebehandlingen renser fugene og dreper bakterier som er årsaken til den vonde lukten på ditt toalett rom.

 


 

Toalettbørste

Toalettbørster har en tendens til å bli utiltalende med skitten kost og stygge børsteholdere. PELIAS Hygiene leverer veggmonterte toalettbørster til ditt toalett, og sørger for at de blir skiftet regelmessig. Veggmonteringen gir fordeler i de daglige renholdsrutiner.

 


 

Håndhygiene dispenser Non touch

Berøringsfri, solid og effektiv samt meget populær dispenser til benyttelse av hånddesinfeksjon i bedrifter, hoteller, kantiner, næringsmiddelsektor og helsesektor. Meget effektiv løsning der det ferdes mange mennesker som skal desinfisere hender før et måltid, vi leverer denne dispenseren og tilhørende refillsystem til mange av Norges største installasjoner på land.

 


 

Sanitærbeholder for risikoavfall

For bind og tampong – stor størrelse. En hygieneisk god løsning på unisex og dametoaletter. Forebygger at det havner bind og tamponger i toalettet og tetter kloakkrørene. Vi har forskjellige størrelser og typer til forskjellige behov. (Gulvmodeller og veggmodell)

 


 

Duftdispenser

Godlukt tilfører luften en frisk og behagelig duft av velvære som hever standarden. Vi leverer flere typer duft, slik at vi kan tilfredsstille de fleste ønsker og behov

 


 

Toalettseterens

Toalettseterens er en lettvint, praktisk og hygienisk riktig løsning som hever standarden. Sprayes i toalettpapiret og påføres toalettsetet.

 


 

Sanitær rens – Autosanitizer

Hygiene Autosanitizer desinfiserer toaletter og urinaler. Den gir en frisk duft og behagelig opplevelse. Den har en avkalkende og polerende EFFEKT, dette forenkler de daglige renholdsrutiner.

 


 

Elektrisk håndtørrer Xlerator

Endelig… en supereffektiv håndtørrer!
• Hendene er helt tørre på 10 – 15 sekunder
• Bruker 80 % mindre energi enn vanlige håndtørrere.
• 65 % beregnet innsparing kontra bruk av tørkepapir.
• 3 ganger mer effektiv enn vanlige håndtørrere.

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?