Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

Dispensere

Pelias leverer produkter dispensere for håndhygiene; både i form av hånddesinfeksjon og berøringsfri dispenser for papir. Vi har også sanerende artikler for toalett og bad.

Dispensere er produkter vi selger for å minimere berøring på steder hvor det oppholder seg mange mennesker og hvor det potensielt er høy smittefare. Løsningene våre gjør at så få som overhodet mulig tar på de samme tingene og at spredningen av bakterier blir minimal.

PELIAS ermiljø- og kvalitetssertifiserte innenfor skadedyrbekjempelse. Dette er hovedvirksomheten vår og et felt vi er ledende på.

Dispenser og gulvstativ for håndhygiene

Manuell og berøringsfri hvit dispenser for håndsåpe og hånddesinfeksjon. Vi tilbyr også stativ og sensordispensere for publikumsarealer.

 


 

Z Fold system for papirtørk

Dette systemet i plast fungerer optimalt med tilpasset papir og dispenser. Dispenseren slipper ett stk. papir av gangen.

 


 

Toalettpapirholder

Passer perfekt til toaletter i fellesområder, med ruller som varer lenge. Fås med økonomisk kvalitetspapir.

 


 

Avfallbeholder – Non Touch

PELIAS Hygiene tilbyr berøringsfrie og veggmonterte avfallsbeholdere som forenkler de daglige renholdsrutinene og setter hygiene først.

 


 

Sanering for lukt – Biozymebehandling

Vi tilbyr rutinemessige behandlinger i form av dyprens av fuger og fliser. Biozymebehandlingen renser fugene og dreper bakterier, som ofte er årsaken til den vonde lukten på baderommet.

 


 

Toalettbørste

Toalettbørster har en tendens til å bli utiltalende ganske raskt. Både selve børsten og børsteholderen ender opp som stygge. Pelias leverer veggmonterte toalettbørster og sørger for at de blir skiftet regelmessig. Veggmonteringen gir fordeler i de daglige renholdsrutinene.

 


 

Non Touch dispenser håndhygiene

En meget populær dispenser som kan brukes av bedrifter, hoteller, kantiner, næringsmiddelsektoren og helsesektoren. Det er en berøringsfri, solid og effektiv løsning til bruk der det ferdes mange mennesker som skal desinfisere hender, for eksempel før et måltid. Vi leverer denne dispenseren og tilhørende refillsystem til mange av Norges største bedrifter.

 


 

Sanitærbeholder for risikoavfall

En hygienemessig god løsning for bind og tamponger. Denne sanitærbeholderen forebygger at det legges bind og tamponger i toalettet som tetter kloakkrørene. Vi har forskjellige størrelser for ulike behov, i tillegg til beholdere som står på gulvet eller som kan henges på veggen.

 


 

Duftdispenser

En dispenser som tilfører luften på toalettet en frisk og behagelig duft, som gjør besøket mer delikat. Hva gjelder forskjellige dufter har vi mye å velge i, slik at vi kan møte de fleste behov og ønsker.

 


 

Toalettseterens

Rens av toalettsete fra Pelias er en enkel og hygienisk riktig løsning som alltid holder setet skinnende rent. Seterensen sprayes i toalettpapiret og påføres toalettsetet.

 


 

Sanitær rens – Autosanitizer

Autosanitizer fra PELIAS desinfiserer toaletter og urinaler, samtidig som den gir en frisk duft og hyggeligere. Den har en avkalkende og polerende effekt som forenkler de daglige renholdsrutinene.

 


 

Elektrisk håndtørrer – Xlerator

Endelig har det kommet en supereffektiv håndtørker. Med Xlerator får du helt tørre hender på 10-15 sekunder. Den bruker 80% mindre energi enn vanlige håndtørkere og er tre ganger så effektiv. I tillegg sparer man 65% på utgiftene i forhold til bruk av tørkepapir.

For mer informasjon om produktene våre kan du kontakte oss på telefon +47 33 33 00 00, på e-post eller bruke kontaktskjemaet under.

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?