Døgnvakt 33 33 00 00 • Gratis befaring

DigiClean

Procon DigiClean er en helautomatisk digital smittevernskiosk.

PELIAS har inngått samarbeid med Procon om den digitale smittevernskiosken DigiClean.
DigiClean gir effektiv håndrens styrt av en lasersensor som også reduserer søl. Med Procon DigiClean er det lett å ha det rent og ryddig rundt og inne i maskinen. Vi stiller inn ønsket dosering og får sms når maskinen trenger etterfylling, du som kunde trenger ikke å tenke på dette. DigicClean leveres med touchskjerm, som skaper store muligheter med ulikt digitalt innhold,f. eks. markedsføring av bedriften, tilfredshetsundersøkelser, oversiktskart, menyer, kollektivtrafikk og mer. Plakater kan vises ved bruk av dispenser eller rullere på tid.

Smittevernskiosken kan også leveres med Procon Visit Besøkssystem som et digitalt resepsjonsmottak der man bl.a. har full smittesporing dersom man skulle være så uheldig å få koronasmitten på innsiden av bedriften. En rekke bransjer har restriksjoner på antallet kunder samtidig i butikken. Procon DigiClean kan derfor nå også leveres med komplett kundetelling via en 3D skanner montert i taket som til enhver tid holder kontroll med hvor mange kunder som er tilstede i butikken. Dersom antallet overstiges, forteller smittevernskiosken dette til kundene gjennom tydelig informasjon på skjermen om at grensen for antall kunder er nådd. Samtidig gir skjermen beskjed om når det er grønt lys igjen for å gå inn.

Smittevernkiosken gir også mulighet for forenklet korona-registrering via app på telefon eller via web – før oppmøte. Det kan også foretas temperaturmåling av personer – med varsling hvis feber.

Det er viktig å redusere smitterisikoen av COVID-19 mest mulig, og DigiClean vil vise seg som en god løsning for å oppnå dette. PELIAS står for full service og vedlikehold av maskinene, enten det dreier som om en mindre reparasjon eller ny maskin, og vil også sørge for nødvendige software oppdateringer. PELIAS vil i tillegg kunne tilby en fastpris på håndsprit/desinfeksjonsmidler til maskinen.

Ta kontakt med oss

Her kan du lese om våre personvernvilkår.
Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA og Google. Personvern og vilkår for bruk gjelder.

Ønsker du hjelp?