Bemannet Døgnvaktstelefon - 33 33 00 00 - Vi er landsdekkende! post@pelias.no

HORECA

Hotell – Restaurant og Catering

HORECA – PELIAS har en rekke tjenester som er tilpasset til HORECA markedet.

Pelias Norsk Skadedyrkontroll har vært en god støttespiller for HORECA markedet i over 30 år. Som leverandør til dette markedet kreves det grundighet, nøyaktighet og god dokumentasjon. Vi har flere ulike tjenester som er tilpasset aktører i disse bransjer. Vi kan også skryte av at vi har flere toneangivende kunder i HORECA markedet som benytter seg av en, eller flere tjenester fra oss.

Trygg Mat i HORECA markedet

At maten som blir servert er trygg er en forutsetning for myndighetene, og bærebjelken i hele driften av et hotell, en restaurant eller hos et catering selskap.

Vår trygg mat avdeling lager bedriftstilpassede IK-mat systemer, som er spesiallaget for din virksomhet. Vi tilbyr også revisjoner med faste avtalte intervaller, og dette gjør vi i forkant av Mattilsynets kontroller. Våre revisjoner i HORECA segmentet blir ansett som pre-revisjon før Mattilsynet kommer på sine faste besøk.

Vår trygg mat avdeling tilbyr også hygiene – og renholds kontroller for hoteller, restauranter og catering bedrifter. Kundene våre har også en beredskapsboks som brukes dersom det skjer noe uforutsett.

Vi tilbyr ulike andre kurs til HORECA markedet, og målet med kursene er å gi ledere og ansatte ytterligere kunnskap om regelverk, innhold i et IK-mat system, rutiner, dokumentasjon, kort om HACCP, mikrobiologi, personlig hygiene, produksjonshygiene og renhold.

Skadedyr i HORECA markedet

Vår skadedyravdeling har tjenester som er tilpasset hotell, restaurant og catring. Vi vet at vi må ha gode kontrollsystemer for å kunne avdekke om man faktisk har hatt et skadedyrangrep, om det er et angrep på gang, eller for å kontrollere at det ikke forekommer noe aktivitet av skadedyr.

Vi tilbyr markedets beste kontroll – og saneringssystemer for:

  • Rotte og mus
  • Flygende insekter
  • Ulike biller
  • Kakerlakker
  • Veggedyr

Virksomheten vil få full kontroll og oversikt gjennom faste servicekontroller, rapportering og dokumentasjon i henhold til alle myndighetskrav.

Hygiene i HORECA markedet

Vår hygieneavdeling har det som trengs av dispensere for effektivt renhold av toalettfasilitetene. Vegg monterte nontouch dispensere for såpe og desinfeksjon, hånd tørrere og papirhåndklær for effektiv håndhygiene.

 

PELIAS kan hjelpe deg med å redusere muligheten for at smuss og skitt kommer inn i bygget, ved å tilby effektive matter som drar smuss av skoene før man kommer inn. Vi har også moppeservice som sikrer at du hele tiden har rene mopper tilgjengelig for gulvvask.

Kontakt Pelias

Du kan ringe oss på telefon: 33 33 00 00, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor:

Melding fra Pelias.no

5 + 9 =

Større/Mindre fonter
Vis i høykontrast

Pin It on Pinterest

Share This