Bemannet Døgnvakt - Hele Norge: 33 33 00 00 - Vi er landsdekkende! post@pelias.no

KURS

IK-mat og hygienekurs

Ansvarlige for næringsmiddelvirksomheter skal sikre at alle ansatte får nødvendig veiledning og opplæring i næringsmiddelhygiene.
Vi tilbyr tilrettelagte grunnleggende kurs i IK-mat og hygiene.

 

Kurset har følgende innhold:

• Bakgrunn og regelverk
• Innhold i et IK-mat system
• Rutiner og dokumentasjon
• Kort om HACCP
• Mikrobiologi
• Personlig hygiene
• Produksjonshygiene
• Renhold

 

Målsettingen med kurset er å sikre at alle ansatte får kompetanse til å forstå og etterleve gode rutiner for å kunne produsere trygg mat. Den største risikofaktoren ved håndtering av mat er den menneskelige faktoren.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, eller fyll ut skjema nedenfor.

15 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This